2015/07/31

De hipste sieradenmerken van 2015



Vele sieradenmerken passeren de revue. Sommige merken komen en gaan. Andere merken blijven wat langer hangen en worden massaal geadoreerd door een breed publiek. Maar wat is nu hot & happening in sieradenland en wat niet? Hieronder de top 5 van hipste sieradenmerken van 2015 volgens Jewelz.

Put your name (or quote) on it!
Nieuw in de collectie bij Jewelz is het sieradenlabel Just Franky. Just Franky is een Nederlands label opgericht door tweelingzussen Anne en Esther. De sieraden kunnen geheel worden gepersonaliseerd door eigen namen, data of quotes. Hierdoor kan iedere mooie gebeurtenis of dierbare herinnering worden vastgelegd in een persoonlijk sieraad die je voor altijd bij  je draagt. Alle sieraden van Just Franky zijn vervaardigd van 14 karaat goud.

Straight from Bali
Close to Zen is eveneens een sieradenlabel van Nederlandse bodem maar wordt gemaakt op het Indonesische eiland Bali. De gehele collectie wordt door Balinese edelsmeden met de hand vervaardigd waardoor ieder sieraad uniek is. De materialen bestaan uit zilver, verguld goud en edelstenen. De Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis van de collectie.

LOTT Gioielli
De sieraden van Lott; daar wordt menig vrouw helemaal happy van! Lott heeft een uitgebreide collectie van armbanden, oorbellen en colliers. Vooral de exclusieve oorbellen van Lott zijn erg populair. Ze zijn kleurrijk, glamorous en extravagant. Ze kunnen gecombineerd worden met een zomers jurkje voor de ultieme bohemian zomerlook of lekker stoer in combinatie met een ripped jeans en paardenstaart. Ook fijn om te weten; de sieraden van Lott zijn allemaal van zilver; met of zonder gouden plating.
Diamonds are a girl’s best friend
Laten we er eerlijk over zijn, diamanten ringen zijn niet voor iedereen betaalbaar. Indygo Jewels wilde graag hierin tegemoet komen door het maken van creaties met diamanten in combinatie met 9 karaat goud. Indygo Jewels heeft colliers en ringen met o.a. roze saffier, topaas en amethist omringd met diamanten. De uitgebreide collectie bevalt vele combinaties en kleuren waardoor iedereen die van subtiele sieraden houdt er zeker iets zal vinden!

Buddha to Buddha
Al langer bekend in de collectie van Jewelz sieraden is Buddha to Buddha. In tegenstelling tot alle hierboven genoemde vrouwelijke en vooral subtiele merken is Buddha to Buddha voor zowel dames als heren én grof. Het mag (moet!) gezien worden. Ondanks dat Buddha to Buddha al sinds 1997 bestaat, is dit merk onder jong en oud nog steeds populair. Alle sieraden worden met de handgemaakt en zijn van zilver. Dit zorgt voor tijdloze armbanden, ringen en colliers die niet uit het straatbeeld zijn weg te denken.
Bovenstaande merken zijn slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van Jewelz. Jewelz is niet alleen online te vinden maar heeft ook twee fysieke filialen in Den Haag en Eindhoven. Neem gauw een kijkje en scoor dat unieke sieraad vandaag nog!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...