2015/07/31

Zomerschoenen: Pikolinos schoenen als beste uit de test!



Damestrends
Iedere zomer zijn er weer nieuwe trends te signaleren op het gebied van schoenen. Voor dames zijn er enorm veel mogelijkheden; hoge hakken, lage hakken, sneakers, slip ons, laarsjes, pumps, ballerina’s en noem maar op. Het is erg belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Ze moeten in de eerste plaats vooral mooi zijn en als het even kan ook nog eens comfortabel zitten. 
We love sneakers en slip-ons!
Sneakers.. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Want sneakers zijn o-zo lekker comfy om de hele dag op te lopen en tegelijkertijd super fashionable! Wat willen wij dames nu nog meer? Waar we vroeger niet op onze sneakers de deur uit durfde, kunnen we er deze zomer niet omheen. YES!
Sneakers zijn gemakkelijk te combineren. Vroeger waren ze een no-go onder een rok of jurk, deze zomer zien we ze juist het liefst hieronder! Dit zorgt voor een über trendy look. Voor diegene die graag rokken of jurken vermijden; natuurlijk kan de sneaker ook nog steeds heel goed onder een casual jeans worden gedragen.
Een andere must have deze zomer zijn de slip-ons. U weet wel, die zo heerlijk zitten en waar u gemakkelijk in ‘piept’. Ook deze schoen past perfect onder een luchtig jurkje of rokje maar staat wat stoerder onder een jeans. 
Herentrends
Ook de heren blijven natuurlijk niet achter. Sneakers zijn voor heren altijd trendy geweest. Sneakers staan overal goed onder en tegenwoordig worden ze zelfs onder een chique pak gedragen. Een opmerkelijke trend voor deze zomer is de comfortschoen (lees: gezondheidssandaal). Nooit gedacht dat u dit zou dragen? Deze zomer steelt u er de show mee. 
Summerproof shoes
Niemand wil in de zomer stinkende schoenen aan zijn of haar voeten. Het is dan ook erg belangrijk om in de zomer goed ventilerende schoenen te dragen om zweetvoeten te voorkomen. De schoenen van Pikolinos zijn hier uitermate geschikt voor. Zowel de dames- als herenschoenen zijn stuk voor stuk uniek. Men identificeert zich met een Mediterrane lifestyle en bij Pikolinos vindt men kwaliteit en natuur het allerbelangrijkst. De schoenen zijn geheel van leer gemaakt en uitsluitend natuurlijk behandeld waardoor het leer zacht blijft. Dit verhoogt het comfort van de schoenen. De meeste modellen hebben een uitneembaar voetbed; wat natuurlijk ideaal is voor in de zomer. De schoenen kunnen na het dragen lekker worden gelucht wat voorkomt dat een schoen onaangenaam gaat ruiken. De slogan van dit merk is niet voor niets: Pikolinos, naturally good!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...