2016/03/29

Nat worden op de fiets is verleden tijd, de regenponcho!

Al sinds de uitvinding van de fiets is het een probleem, hoe kom je droog aan op jouw bestemming als het regent? Gelukkig hebben wij als Europeanen al tientallen jaren geleden de Zuid-Amerikaanse poncho een beetje aangepast, en voilĂ , de regenponcho was geboren.

En dan moet ik zeker met zo’n rare vuilniszak aan op pad?

De regenponcho staat inderdaad niet echt bekend als mooi kledingstuk, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook mooie regenponcho’s te koop. Deze regencapes zijn te koop in allerlei fancy kleuren. En de producenten van deze poncho’s houden ook zeker rekening met jouw veiligheid. Er zijn poncho’s te koop waar een doorzichtig vlak in zit. Zo is het mogelijk om zonder problemen de regencape over jouw stuur te hangen, en dat toch het voorlicht van jouw fiets goed zichtbaar blijft. De regenponcho is van licht materiaal wat ervoor zorgt dat het geen enkel probleem is om de regencape standaard in jouw fietstas te bewaren. Ben je er zeker van dat je de poncho maar een keertje nodig hebt, dan kun je kiezen voor een wegwerp poncho. Deze koop je voor een prikkie.




Poncho’s voor andere doeleinden

Niet alleen voor op de fiets zijn deze regencapes handig. Maar ze kunnen voor van alles gebruikt worden. Als je een dagje naar een pretpark gaat met hele gezin hoef jij nooit meer nee te zeggen tegen jouw kinderen, die in de wildwaterbaan willen, maar je kunt gewoon mee en er alsnog droog uitkomen. Of die leuke festivals, het genieten van de muziek, hoef je niet meer te laten verpesten door het rampzalige Nederlandse weer. Maar je kunt gewoon lekker genieten en droog blijven tegelijk. Kortom de poncho is een topproduct!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...