2015/07/30

2015 zomertrends voor dames: Gabor schoenen

Damestrends
Vrouwen houden van de zomer. Wanneer het kwik stijgt wil menig vrouw haar goed gemanicuurde voeten showen in de mooiste sandalen en slippers. Het is natuurlijk erg belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Ze moeten in de eerste plaats vooral mooi zijn en als het even kan ook nog eens comfortabel zitten. De modieuze slippers en sandalen van Gabor zijn hier bij uitstek geschikt voor. Zowel de pasvorm als kwaliteit staan bij Gabor hoog in het vaandel.

Bohemian sandalen
Dit seizoen zagen we op de catwalk van alles voorbij komen; hoge hakken, lage hakken, sneakers, ballerina’s, muiltjes en meer. Daarnaast zagen we veel sandalen: sandalen met één klein bandje en sandalen met meerdere bandjes, platte sandalen, sandalen met hakken en sandalen met sleehakken. Het kan allemaal deze zomer. Het voordeel van sleehakken – ook wedges genoemd – is dat ze super comfortabel lopen en dat ze toch net dat beetje extra geven dan een plat sandaaltje. De sandalen van Gabor zijn deze zomer een tikje bohemian door het gebruik van touwen, kurken hakken en plateaus van geweven vlas. De sandalen zijn ideaal te combineren onder een maxi jurk voor de ultieme Ibiza look!
Naast de sandalen zien we enkellaarsjes deze zomer terug; en dan het liefst met een peeptoe voor de zomerse look. Deze peeptoes zijn goed te combineren met een stoere ripped jeans of een luchtig jurkje.

Muiltjes zijn hip & happening!
Slippers dragen is een heerlijk gevoel in de zomer. Het is natuurlijk wel belangrijk dat ze lekker zitten. Pijnlijke voeten en blaren zijn een no-go. De slippersvan Gabor staan dan ook in het teken van comfort. Ze lopen heerlijk en zien er tegelijkertijd trendy uit. Ideaal om onbezorgd de zomer door te komen.
Muiltjes hebben we al eerder genoemd in dit artikel. Ik hoor u denken; het ‘Barbie’ schoentje? Nee, het muiltje is hot in modeland. Het muiltje heeft een heuse comeback gemaakt en is niet meer alleen geschikt voor Barbie of een verdwaald bruidje. Het muiltje is meer dan een verhoogd sandaal, door het slip-on effect is het een gemakkelijke maar toch chique variant van de normale slippers. Draag een paar muiltjes chique onder een lederen rok of lekker casual onder een flared jeans.

Comfortabel is het sleutelwoord!
Wat voor schoenen we deze zomer ook zullen dragen, we zijn het er wel over eens dat ze in ieder geval lang mee moeten gaan en comfortabel moeten zijn. Daarom is het van belang om altijd schoenen te dragen met een lederen voetbed. Dit draagt in ieder geval heerlijk en voorkomt onaangename verrassingen als u met uw date op de bank zit en uw schoenen uitdoet. Alle schoenen van Gabor zijn voorzien van een heerlijk zacht voetbed wat zorgt voor extra comfort zodat u er een leven lang plezier van heeft!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...