2015/07/31

Zwart kant: de lingerie must have voor het najaar!De hittegolf is nog maar net voorbij of er wordt in modeland al vooruit gekeken naar de trends van dit najaar. Is het toeval dat de grijstinten tot nu toe overheersen? Of heeft de film fifty shades of grey meer invloed op de fashion industrie gehad dan we dachten? Goede reden om te kijken naar wat hip is op het gebied van lingerie.

Niet grijs, maar zwart wordt hip
Niet grijs, maar zwart voert dit najaar de boventoon. Dit is een kleur die staat voor elegantie en stijl; goed te combineren met kant en diamanten. Naast het feit dat deze kleur altijd kan, kleed het ook nog eens mooi af. Zwart is tijdloos!

Kant is een blijvertje
Deze zomer zagen we al veel kant; in shirtjes, accessoires en ook op lingerie gebied. Het woord zeg het al: met kant kun je alle kanten op. Ook in dit najaar zet deze trend zich door; steeds meer body’s, lingeriesetjes en BH’s bevatten dit multifunctionele stofje. Het is namelijk niet alleen sexy, maar ook romantisch en luxueus.

Tijden van vroeger herleven
Oud wordt weer hip. Vintage lingerie is namelijk terug van weggeweest. Schrik niet, vintage lingerie is namelijk niet tweedehands. De ondermode is geïnspireerd op de stijl van vroeger. Het beeld van de oude oma-onderbroeken is totaal misplaatst. Deze stijl is juist glamorous, sexy en elegant. Satijnen teddy’s, laysuits, slipjes en bh’s zijn geïnspireerd op de jaren 30, 40 en 50. Perfect, want deze stijl valt mooi samen met de kleur- en stoftrends van 2015. De vintage lingerie bevat namelijk veelal kant. 

Met een beetje fanatasie brengt retro lingerie ons terug naar de tijden van glamour, burlesque en prestige. De burlesque stijl omvat de kunst van het verleiden. Een setje moet voldoen aan enkele eisen, maar vooral een onuitwisbare indruk achterlaten. Het moet kortom sexy en spannend zijn, maar wel met een lieflijk randje. In een mooi sluitend setje zie je er al snel uit als een retro diva!

Tot nu toe was de retro lingerie voornamelijk populair in Engeland en de US. In het najaar 2015 krijgt de trend ook eindelijk in Nederland voet aan land!

Wat hangt er in jouw garderobe dit najaar?
Nu de belangrijkste lingerie trends op een rijtje zijn gezet, valt het op dat de romantiek terugkeert. Het mag allemaal weer spannend en sexy zijn! De fifty shades of Grey film heeft overduidelijk een stempel op de lingerie trends van 2015 gedrukt.
Zwart, kant, hip of niet; uiteindelijk bestaat er maar één belangrijk regel voor de juiste lingerie: je moet je er fijn in voelen. Kom maar op mat die romantische avond, want met al het moois dat dit najaar te bieden heeft gaat menig mannenhart sneller kloppen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...