2017/02/17

A-lijn rok - koop jij rokken via het internet?

De A-lijn rok, een harstikke leuke rok. Maar ondanks dat kopen mensen deze rok liever in de winkel dan dat ze het op het internet kopen. Ergens is dat te begrijpen. Een rok moet immers goed passen en is niet voor ieder figuur goed geschikt. In dit artikel geven je tips omtrent het online shoppen.

Het is opvallend dat het merendeel van de vrouwen liever een rok koopt in de winkel dan over het internet. De vrouwelijke shopper wil graag zeker zijn van haar zaak en verplaats zich voor de aankoop van rokken liever naar de reguliere winkels.

Begrijp ons niet verkeerd. Ergens is dit meer dan logisch. Iedereen heet een ander postuur en je wilt toch graag dat de rok je goed staat. Helemaal met A-lijn rokken wordt dit via het internet als lastig beschouwd. Waar moet je tijdens het online shoppen op letten? Mode voor kinderen vind je hier

Wat is je maat?

Iedereen kent haar maat wel uit haar hoofd. Toch moet je hier niet altijd teveel waarde aan hechten. De maat van de rokken verschilt per fabrikant. Het beste kun je de breedte en de lengte van je benen opmeten. Steeds meer webshops geven op de productpagina aan welke lengte of breedte in centimeters je benen moeten voldoen.

Welke pasvorm heb jij?

Alvorens je een rok besteld zal je op de hoogte moeten zijn van jou postuur of figuur. Heb je bredere heupen of korte benen? Dan zullen niet alle rokken voor jou een goede keus zijn. Je zult dus op de hoogte moeten zijn van je eigen figuur. Modeinspiratie vind je hier.

Maak gebruik van de zoom-in functie

De meeste online kledingbedrijven beschikken over een zoom-in functie op de website. Dit is een handige tool om in te schatten of de desbetreffende rok jou zal staan ja of nee. Wij raden aan zo veel mogelijk gebruik te maken van webshops die deze zoom-in functie aanbieden.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...