2017/02/24

Sokken voor thuis

Sloffen of pantoffels zijn niet echt leuk, hip, trendy of modern. Vaak zit het wel lekker warm aan je voeten, maar als je naar de modellen kijkt dan bekruipt je toch het gevoel dat je daar minstens 100 voor moet zijn om ze te dragen. Maar wat dan? Koude voeten in huis is ook niet fijn.

Falke Homepads
Juist omdat het toch heel fijn is om in huis lekkere warme en comfortabele voeten te hebben, heeft Falke de Homepads gemaakt. Dit zijn de oersokken als het gaat om huissokken. Het is een dikke sok met een heerlijke badstof binnenkant. Door de combinatie van het materiaal blijven de voeten heerlijk warm zonder zweetvoeten. De sokken bestaan voor het grootste deel uit katoen wat ervoor zorgt dat de voetjes kunnen ademen en niet opgesloten zitten in een synthetisch cocon. Door de toevoeging van, absoluut niet kriebelende, wol blijven je voeten ook nog eens heerlijk warm. De anti-slip noppen aan de onderkant zorgen ervoor dat je  niet uitglijdt op een gladde ondergrond.Comfortabele kwaliteit
Falke is een sokkenmerk dat zich al jaren, laten we rustig zeggen decennia lang, bezig houdt met het maken van sokken. Juist doordat hun focus hier ligt zijn de sokken zo geweldig van kwaliteit en dragen ze ook nog eens heerlijk. Ze blijven goed zitten zonder te knellen, zijn onverwoestbaar als je er een beetje goed voor zorgt (niet in de droger) en ook de nopjes zijn slijtvast.

Juist omdat het toch echt sokken zijn en geen schoenen zijn de Homepads ook gewoon te wassen en combineren ze moeiteloos met elke thuis-outfit. Je loopt er niet mee voor gek mocht er onverwachts iemand langs komen, want die grote konijnen sloffen wil je toch eigenlijk niet mee gezien worden!Er hangt een prijskaartje aan de FalkeHomepads, maar als je gaat kijken hoe lang ze mee gaan en hoe mooi ze blijven in gebruik dan is dit eigenlijk niet zo raar. Goedkopere varianten zijn ondertussen overal te koop, maar ervaring leert dat daar goedkoop toch vaak duurkoop is; ze gaan lubberen, verliezen vorm en kleur en zijn vaak net even te synthetisch om echt lekker te zitten. Investeer in jezelf en geniet thuis van de heerlijke Falke Homepads die te koop zijn voor zowel de kleinsten als de grootsten onder ons!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...