2020/11/13

Imitatiebond trends

De mooiste jassen van imitatiebont 

Het is alom bekend dat dieren die worden gehouden en doodgeknuppeld voor hun bont veel lijden. Het is niet meer acceptabel om in deze tijden nog een echte bontjas te kopen. Het niet-serieuze en pretentieloze imitatiebont lijkt meer dan ooit nodig. In deze blog worden de mooiste damesjassen belicht die zijn gemaakt van imitatiebont. Kijk na het lezen van deze blog op Vrouwenstijl.nl voor meer leuke blogs over fashion.  


Fake fur  


Welk diepgaand onderzoek in de stoffenlaboratoria van de wereld ook tot deze wonderbaarlijke ontwikkeling heeft geleid, het is zeker op het perfecte moment aangekomenVeel mensen vragen zich af of ze überhaupt echt bont willen dragenNiet alleen werden er geen dieren gekwetst bij het maken van deze heerlijke mode, maar ook je bankrekening zal niet worden aangevallen. Vrijwel alle jassen van nep bont bevinden zich gelukkig in het betaalbare assortiment. 


Lange zachte bontjas 


Lang, slank en stijlvol, je zult deze weelderige jas nooit meer af willen doen. Draag de jas losjes en wat oversized, met voldoende ruimte voor grof gebreide truien eronder. De combinatie van een gebreide trui met een lange zachte bontjas zorg voor een look die er ultra-comfy uit ziet, en dat is het ook. Hierin wil jij heel de winter in leven! Op Damespraatjes.nl vind je nog meer feel-good blogs om winter te overleven.  


Bontjas met dierenprint 


Voor de dames die opzoek zijn naar een opvallende jas die goed past bij hun favoriete jeans en witte sneakers is dit een jack van imitatiebont met een dierenprint de perfecte jas. Perfect voor kille dagen wanneer je een ultra-warme laag nodig hebt. Een dierenprint kan er zowel chic als stoer uit zien. Houd de rest van de outfit minimaal zodat deze jas alle aandacht kan krijgen.  


Zwarte bontjas 


Een klassiek zwarte bontjas van nep bont zal ervoor zorgen om er moeiteloos opgepoetst uit te zien. Draag de jas met je stoere accessoires en skinny jeans voor werk of vrije tijd, voeg gewoon enkellaarzen in westernstijl toe voor een geheel zwarte look. Naast dat deze bontjas super comfortabel is het bijna overal mee te matchen. Des te meer reden om te gaan voor een zwarte bontjas.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...